Side 1 af 1

Weathering ??

: 20 nov 2017 06:48
af Klaus Jakobsen
Hej byggere.

Jeg er p.t. i gang med F-105D og den bliver i et SEA kamouflage mønster. De af Jer der har haft sådan én mellem hænderne, ved også at der er gu' ve' hvor mange nitter og så videre på sådan en. Nu har jeg aldrig rigtig prøvet weathering af de få (indtil nu) modeller jeg har bygget, så hvor dan ville I gøre? Jeg har set flere typer, bl.a. oilwash, jeg har Vallejo Wash stående, men er det til at bruge på et helt fly? :?: :?: :?:

Så ja, gode råd og idéer modtages gerne :D :D

Re: Weathering ??

: 20 nov 2017 07:51
af Flemming Hansen
Hej Klaus

Hvis du har en airbrush vil jeg foreslå at du bryder de malede overflader med let lysnede og let mørkede udgaver af camo farven som du så med let hånd følger panellinier og inspektionslemme med. SÅ har du tyvstartet. Så giv den en gang blank lak og sæt mærker på. Lad tørre godt. Wash kan du bruge i panellinier med aftørring når det tørrer. Du kan kigge lidt på florymodels på hvordan han gør - det er dog med vandbaseret kridt wash og det kan jeg bare ikke få til at spille. Men det er et bud. Husk 'less is more'!

mvh

Flemming

Re: Weathering ??

: 20 nov 2017 08:26
af Klaus Jakobsen
Ja, jeg tænker at det hurtigt kan blive for meget på den model, men jeg vil prøve at lave lidt spil i farverne og så tage den derfra :-)