Kvartårskonkurrence 2011

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A

Efter en flot debut i september sidste år satte Rene Wendt denne gang parnasset i klasse A på plads med denne flotte Panther A. Rene deltog med fire flotte modeller, og denne Pz III N fra slaget om Leningrad i vinteren 1942-43 blev aftenens nummer 2. Lad os håbe, at Rene ikke har brændt alt krudtet af på en gang. Martin Røpke er altid god for en flot bygget kanon. Denne gang imponerede han os med en 88 mm og en velfortjent 3. plads.
B
 

Aftenens suveræne vinder blev Roy, som præsenterede denne flot bemalede Gekko med massere af detaljer. Peter Kristiansen opnåede sin anden 2. i træk med en model af den røde jubilæums Draken. Jacob Teckemeier, som har holdt pause fra konkurrencen i 2010, fik et flot comeback med denne nydelige canadiske CH-146 Griffon.
C

Aftenens store overraskelse skete i klasse C, hvor Allan Nielsen henviste Lasse-dramaer og Ib-oramaer til de nedre trin på medaljeskamlen med dette liniefaste Nijmegen 1944 med Cromwell kampvogn og britiske 30. korps. På fornem vis har Lasse bygget et udsnit at en bro med tre franske soldater i slaget ved Heilsberg 1807 i sin serie af dioramaer fra Napoleons krige. Tilblivelsen kan følges på WIP. Vi glæder os til næste afsnit. Ibs nyeste diorama Zweiter Zug am schnellsten vorwärts! afbrydes roen og drikkepausen af ordre om fremrykning. Detaljerne er utallige og kvaliteten som altid slående.
Andre modeller i konkurrencen