Kvartårskonkurrence 2014

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
ASpændt har vi fulgt med i Oles T-55 Enigma projekt på WIP. Det flotte resultat blev belønnet med en 1. plads. Bjørn har endelig sluppet sin trang til StuG’s. Vi takker med en 2. plads til en flot Sd.Kfz.234 med en 20 mm Schwebelafette. Kjeld deltog med to russisk byggede kampvogne; en T-64 (WIP) og en T-55 i kroatisk bemaling. Sidst nævnte opnåede 3. pladsen.
B

Når Flemming gør det, han er bedst til, er der ikke et øje tørt. En solid 1. plads til Flemming for denne flotte Red Bull racer. Peter Kristiansen opnåede 2. pladsen med Eduards lille æts-sæt af en Fokker Dr. 1. 3. pladsen gik til Peter Nellemann for et ældre sæt fra Contrail af en efterkrigsudgave af Blackburn Kangaroo.
CSetzen Sie die Verwundeten hierher. Es sind russische Panzer henter uns her er den mundrette titel på Ib nyeste diorama. En sikker vinder i klasse C. Det er ikke så tit Kenneth deltager i KK. Mon ikke en flot 2. plads for en fint badescene med Hobby Boss’ RN Pola kan lokke ham til at deltage oftere. Man kan ikke undgå at blive smittet af Pers synlige begejstring for tyske tog og andet isenkram sat på jernbaneskinner. En velfortjent 3. plads til Per for et BR86 med tilbehør.
Andre modeller i konkurrencen