Kvartårskonkurrence 2016

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A 

Danmarks bedste figurmaler Sonnich Hansen deltog for første gang i mange år i kvartårskonkurrencen og blev belønnet med tre podiepladser. De fremmødte husarer var begejstret for denne skønne udgave af Eva. Kjeld Pedersen argumenterer til stadighed for ”figurer ud af klasse A”, men hans flotte Beutepanzerwagen Female Mk IV kan da ikke klage over det nydeligt selskab. Sonnichs Babe var min favorit i klasse A denne aften. Et malerarbejde, der kræver en meget rolig hånd.
Håber Sonnich har lyst til at komme igen til maj og fremvise flere af sine ”veninder”.
B

 

 

 

Jeg gør det ofte og gør det gerne igen – reklamerer for Wingnut Wing, det er super sæt, de laver down under. Her er min version af deres Fokker D.VII F. De laver også gode sæt i Japan. Allan F1 Nielsen viser sine finmekaniske evner med Ronnie Petersons Lotus 72 fra F1 løbet i Monaco i 1974. Sonnich kan andet end bare damer. Det behøver han ikke for min skyld, selv om denne Ducati i 1:12 fra Tamiya er da også nydelig.
C

 

 Sidste års vinder af den samlede konkurrence Peter Nellemann forsætter den gode stil med denne flotte redningsaktion i isfyldt farvand. Flyet er en Beriev Be-6 Magde. Dejligt at se Jes Touvdal tilbage på banen. Hans helt egen udgave af american breakfast får fortjent 2. pladsen i dioramaklassen. Efter at Torben Klein har ladet sig pensionere fra formandsposten, har han tid og energi til at få færdiggjort nogle af sine mange byggeprojekter. Denne flotte Testudo med egne decals snupper en 3. plads.
Andre modeller i konkurrencen