Kvartårskonkurrence 2011

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
AKjeld er tilbage på toppen i klasse A med en Leopard 2A7+; måske fremtidens kampvogn i Danmark. Kjelds produktion af Leoparder kan ses på WIP.

Rene Wendt fik for anden gang i træk to modeller i top 3. Denne spændende model af en Sd.Kfz 7/2 var kun få point fra en 1. plads.

Renes anden model denne aften var denne nydelige M8 Greyhound med elegant weathering.

BPeter Kristiansen opnåede sin første 1. plads i konkurrencen med denne model af en M6A1 Seiran. Flemming var efter et kvartals pause atter tilbage på banen med denne flot malede F-16 i Holger udgave. Flere billeder og Flemmings kommentarer til modellen kan ses her. Endnu en gang viser Roy et flot eksempel på sin kunnen; denne gang med en Bf-109.
C

 
Ib er tilbage på toppen i klasse C med dioramaet Sag ihm zu, dass wir noch immer auf Benzin warten!, hvor en StuG III F upgun bliver repareret og optanket. Det gentages; detaljerne er utallige og kvaliteten slående! Lasse opnåede igen en 2. plads. Denne gang med sit diorama med Staghound og Triumph motorcykel. Tilblivelsen - bl.a. af den flotte jernlåge og den virkelighedstro bevoksning - kan følges på WIP. Aftenen bød på et glædeligt gensyn med Peter Nellemann, som efter flere års pause var tilbage med denne perle Skibe i is i 1:700. Ikke noget man ser hver dag - men det må Peter gerne lave om på!
Andre modeller i konkurrencen