Kvartårskonkurrence 2013

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A
Hele Sydsjælland ånder lettet op; Kjeld Pedersen er tilbage på 1. pladsen med denne M60A2 Starship.
.
Ole Østergaard er gået i Kjeld bæltespor og har underholdt os med Trumpeters T62 på WIP’en. René Petersen fortsætter sit flotte comeback fra februar med en tempelridder i 1:10 fra Pegaso Models.
B
Hasegawas Draken i 1:48 er fortsat et populært sæt. Flemming træner til det svenske mesterskab i Malmö i oktober med denne flotte F35J. Peter Kristiansen har omsider fået færdiggjort en model til den danske samling; en C-47 i den friske grønne bemaling. Sættet er fra Italeri og decals er fra Stoppel.. René Wendt er ved at have fået støvet banket af støvlerne og nærmer sig sit niveau fra 2011 med denne Polikarpov I-16 fra Eduard.
CHvor svært kan det være? Lasse Hyllemose viser her, hvordan man lavet en fremragende opstilling med enkelte midler. Dioramaet hedder Ungarn ’45 og Pantheren er fra Dragon. Ib Schmidt er detaljernes mand og beviser det endnu engang med dioramaet Er hält 100 Meter vorne rechts. Køretøjet et en StuG III G, men hvor er rotten? Peter Nellemann er alsidig, men har en svaghed for skibe i rum sø. Denne imponerende L’Occident fra Heller i 1:100 er en ældre sag fra 1970.
Andre modeller i konkurrencen