Kvartårskonkurrence 2015

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A

Efter 1½ års ørkenvandring uden 1. pladser er Kjeld Pedersen igen tilbage, hvor han har det bedst. Modellen er en T-55 i den israelsk Tiran 5 udgave. Sættet er fra Tamiya. Det er mange år siden, Carsten Bentzien har deltaget i konkurrencen. Vi var glade for at se ham igen og belønnede hans flotte Elefant fra Tamiya med 2. pladsen. Jan Bannebjerg var tilbage i konkurrencen efter et års pause. Et dejligt gensyn og en fortjent 3. plads til denne lille fine Opel Blitz fra Italeri i 1:72.
BModel Factory Hiros bedste kunde i Danmark – alias Allan F1 Nielsen – har igen færdiggjort et af sine 1:12 kunstværker. Denne gang den tyske designer Norbert Singers Le Mans racer fra først i 80’erne: Porsche 956. 2. pladsen gik til Flemming Hansen for denne flot lakerede F1 racer i 1:24 fra Protar Models. En Ferrari 412 T2 fra 1995 kørt af Jan Magnussen ved en opvisning i Roskilde i 2014. Dejligt atter at se Roy Nielsen tilbage på podiet med en 3. plads for et af hans ynglingsemner; en AT-ST fra Star Wars universet. Modellen er i 1:48 og fra Bandai.
CTredje 1. plads til Peter Nellemann i træk. Dette flotte diorama er i 1:144 og flyet er en Kawanishi H6K5-L fra Trumpeter. Den lille Rødhætte og ”Ulven” hedder dette skønne diorama af Brian Petersen – selv på billede lugter det lidt af gammel gris! Igen en podieplads til Per Nielsen. Denne gang en 3. plads for en fin opstilling med en 21 cm Mörser 18 og besætning. Sættet er fra Trumpeter.
Andre modeller i konkurrencen