Kvartårskonkurrence 2012

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
AKjeld gør sit bedste for at følge med Ib i den samlede konkurrence. Dette Neubaufahrzeug var for tungt og langsomt til blitzkrigen men hurtigt nok til invasionen af Norge og til at sikre Kjeld 1. pladsen i klasse A. Kjeld fortsætter sin serie af russiske kampvogne. Denne T62M fra Trumpeter indbragte Kjeld aftenens 2. top-3 placering. Efter et par konkurrencer udenfor præmierækken er Bjørn tilbage på en 3. plads med denne StuG III Ausf. F8 fra Dragon. Bjørns produktion i 2012 kan følges i Galleriet.
B

Peter Kristiansen kunne ikke finde flere clear-version sæt, og havde i stedet bygget Tamiyas anmelderroste P-51D Mustang i 1:32. Det indbragte 1. pladsen i klasse B. Igen en fantastisk lakering fra Flemming. Denne gang på en 1:24 Nissan Calsonic Skyline GT-R. Modellen er fra Tamiya og originalen kørte i det japanske GTC i starten af 90’erne. Kjeld var flyvende denne aften og fik sin 3. top-3 placering med denne udgave af Tusindårsfalken. Modellen fik også en 3. plads ved Esbjerg Åben; det må være den subtile weathering, der gør indtryk.
C

 

Ib fortsætter med at triumfere og understreger sin favoritværdighed i den samlede konkurrence med endnu en 1. plads. Denne gang med en Staghound fra Bronco i et italienske inspireret dioramaet: Mamma, Mamma… inglese venire! Peter Nellemann vandt fortjent 2. pladsen med dette spændende diorama, hvor den ene Schnellboot S-100 hjælper den anden efter en brand i agterstavnen. Dioramaet er i 1:72 og bådene er fra Revell. Lasse deltog med to flotte dioramaer og fik 3. pladsen for dette signaturdiorama med Schwimmwagen og en russisk BA-64B: Ungarn marts 1945. Se mere om dette diorama på WIP.
Andre modeller i konkurrencen