Kvartårskonkurrence 2014

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
ALars Rabech opnåede sin første 1. plads i konkurrencen med denne flotte Land Wasser Schlepper, som du kan se flere billeder af i Galleriet Kjeld holder af store tunge franske kampvogne og belønnes med en 2. plads for denne FCM 2C fra Meng. Per, som normalt også er glad for alt det tunge, viste os denne gang noget fra den lette ende. En fin 3. plads til en GMC/Bofors 40mm fra Hobby Boss.
B
Flemming er netop kommet hjem fra de svenske mesterskaber belæsset med medaljer og hæder. Begejstringen forsættet med en fortjent 1. plads til denne model af Nellemans Brabham BT44B fra 1976. Lars imponerede kollegerne denne aften og opnåede sin anden podieplads med noget fra en fjern planet – eller måske bare fra Japan - en såkaldt Ma.K Kröte. Peter Kristiansen afsluttede sin lille serie på tre Fokker Dr. I i anledning af 100-året for starten af første verdenskrig. Det blev til en 3. plads til denne model fra Eduard.
C


Efter en skandaløs placering udenfor top 3 i maj, var Ib tilbage på 1. pladsen i klasse C med dette skønmaleri; Nah herrn Müller! Wie lange dauert es? Lasse har en forkærlighed for militærmotorcykler. Denne gang en tysk BMW med sidevogn i en russisk solsikkemark i 1942, som opnår en 2. plads. Se flere billeder her. Lasse snupper også 3. pladsen i klassen med en opstilling fra Østfronten 1916. Russisk infanteri stormer en østrigsk skyttegrav under Brusilov offensiven. Se flere billeder her.
Andre modeller i konkurrencen