Kvartårskonkurrence 2015

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A

 


Efter en 2. plads i maj stryger Carsten Bentzien denne gang helt til tops med denne flotte Pz III ausf. L fra Tamiya. Per Nielsen vakte begejstring med denne fine Hetzer Prague 1945 fra Academy. Endnu en fornem podieplads til Henrik Stormer i år. Modellen er en ZIL-131 og sættet er fra ICM.
B

 

 
Peter Kristiansen havde endelig fået sin 1:32 F-84G fra Hobby Boss færdig, og blev belønnet med en 1. plads. For 2. kvartal i træk er Allan F1 Nielsen på podiet. Denne gang med en super detaljeret Brabham BT46B. Sættet er naturligvis fra Model Factory Hiro. Roy Nielsen fortsætter succesen med endnu en 3. plads. Denne gang viser Roy en Tie Fighter Advanced fra Fine Molds.
C


 

 


Ole Østergaard debuterer i år med et fint lille diorama med en Stug III ausf. B fra Tamiya og en fortjent 1. plads i gruppe C. Mange håber, at det kan motivere Ole til at deltage oftere. Peter Nellemann måtte denne gang give slip på 1. pladsen, men sikrer sig til gengæld både 2. og 3. plads. Der er mange detaljer i dette store diorama med en M4 traktor foran en 155 mm Long Tom. Diorama med egen opbevaringskasse – en super ide. Trods det slidte indtryk er der et fint leben hos ”Service Nicolas” med mennesker, høns, en Bedford kranbil og en smart rød Fiat.
Andre modeller i konkurrencen