Kvartårskonkurrence 2016

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A 

Endnu en 1. plads til Sonnich Hansen for denne flotte SR.71/U.2 pilot. Et ældre 120 mm resinsæt fra Reheat Models. Henrik Stormer snupper 2. pladsen med dette usædvanlige sæt inspireret af spiluniverset Valkyria Chronicles;
en Edelweiss fra firmaet Zoukei Mura.
Kjeld Pedersen er inspireret af konflikten i Syrien og belønnes med en 3. plads for denne T-55AMV fra Takom.
B

 


 

Et glædeligt gensyn med Poul Østergaard, som havde medbragt tre moderne fly i 1/48. Denne Super Hornet fra Hasegawa opnår en fortjent 1. plads. En fornem 2. plads til Roy Nielsen for denne flotte Viper Mk II fra Battlestar Galactica universet. Mon Roy endelig er løbet tør for Star Wars modeller? Allan F1 Nielsen er bestemt ikke løbet tør for F1 biler. Denne nydelige model er en Red Bull RB6 i 1/20 fra Tamiya.
C

 

 Peter Nellemann er i en liga for sig selv i øjeblikket og snupper denne gang alle tre podiepladser i dioramaklassen. En suveræn 1. plads til denne turbåd anno 1910-20 i 1/87 fra Artitec.

Prototype a cote d'Azur har Peter kaldt dette fine 1/144 diorama fra 1933 med en flot bygget Loire 70. Peter har ikke givet dette diorama navn, men flyet er en Sikorsky S-42. Flyet er også fra 30’erne, og modellen er et vakuumsæt fra Air Craft Model og naturligvis i 1/144.
Andre modeller i konkurrencen