Kvartårskonkurrence 2011

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
ARene Wendt ”gjorde comeback” i klasse A med denne nydelige Austin Tilly og sikrede sig den samlede sejr i kvartårskonkurrencen

Martin Røpke deltog med dette interiørstykke fra DM af en Tiger I og opnående en flot 2. plads.

Også Kjeld medbragte en model fra DM. Der var glædeligt gensyn med Kjelds fine Leopard 2A6M CAN Barracuda.

B


Rene understreger med denne flotte F-9 Panther og endnu en 1. plads i klasse B sin evne til at bygge imponerende modeller. Vores nykårede svenske mester Flemming havde medbragt sin fantastisk flot bemalede McLaren racer fra DM. En model der tåler mange gensyn. Inspireret af Flemming og Allan F1 har Peter Kristiansen forsøgt sig ud i den svære men sjove kunst at bygge en Honda motorcykel. Det blev belønnet med en 3. plads.
C


 

 

Endnu en 1. plads i klasse C blev det til Lasse for dette fine diorama med en Tiger I. Lasses indledende øvelser med æts og zimmerit kan ses på WIP. Traditioner er til for at blive brudt. Kun en enkel lille allieret soldat i årets sidste diorama fra Ib. Til gengæld et meget flot træ og en fortjent 2. plads til Hans! Hat er einige Cigaretten? med en Sd.Kfz 221. Endnu en 3. plads til Peter Kristiansen denne aften for hans Operation Chastise. Et gensyn fra DM.
Andre modeller i konkurrencen