Kvartårskonkurrence 2012

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A


Det har været et godt år for Kjeld, og han slutter også flot af med endnu to top-3 placeringer. Denne fine K1A1 i sydkoreansk bemaling snupper 1. pladsen i klasse A. Per har også haft mange modeller med i år og opnår en fortjent 2. plads med denne Bison, som er en SIG 33 på en Pz1. Et spændende sæt fra Alan. Kjeld tager også 3. pladsen med denne VK45.02 i ”Vorne” udgaven. Sættet er fra Hobby Boss.
B


  

Flemming er tilbage på toppen med denne velpolerede model af en engelsk dobbeltdækkerbus; en AEC Routemaster. Sættet er fra Revell i 1:24. Jacob fortsætter sin flotte serie af helikoptere. Denne gang en MD-500E i LA Sheriff bemaling fra Dragon. Roy er tilbage i sin serie af japanske fly men svigter denne gang Tamiya til fordel for Fine Molds’ Yokosuka D4Y ”Judy”.
C

 

 

Også Lasse er tilbage på toppen. Denne gang med dioramaet Frankrig 1940 C’est Fini! Køretøjet er en Renault UE. Ib må denne gang nøjes med 2. pladsen for et russisk diorama, men det var nok til den samlede sejr i årets konkurrence. Køretøjet er en BA-64 og titlen er ?? ??????? ????????? ????? ???? ?? ???? ?????? – forsøg selv at finde meningen. Peter Nellemann er for anden gang i træk i top-3. Denne gang en 3. plads for denne fine opstilling i 1:48. Titlen er Langsam.
Andre modeller i konkurrencen