Kvartårskonkurrence 2014

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A


Brian slutter et flot debutår af med en 1. plads med denne flotte buste af en Confederate Artilleryman fra Warrios i 1:9. Lars Rabech fortsætter med at imponere. Denne gang med en ud-af-æsken udgave af Tamiyas M16 Halftrack. Du kan se flere billeder af denne model i Galleriet. Efter et kort men tungt fransk sidespring er Kjeld tilbage hos det russiske isenkram og får en 3. plads for en lettere brugt T-72AV fra Syrien anno 2014. Modellen er et Trumpeter/Tamiya mix, som du kan se mere af på VIP’en
B
Efter de svenske mesterskaber og C4 Open har Allan F1 Nielsen fået smag for konkurrencer og mødte op til årets sidste KK. Det blev belønnet med en 1. plads for en lydefri lakering af en 1:12 Tyrrell 007. Du kan se flere billeder af modellen i Galleriet. Anmelderne har rost Airfix' 1:48 Gloster Javelin fra sidste år op til skyerne. Flemming har bygget den ud-af-æsken og belønnes med en 2. plads. Dermed er Flemming en suveræn vinder af den samlede KK 2014. Flemming havde også medbragt denne fine model af Fernando Alonsos Ferrari F10 fra 2010; det år Sebastian Vettel vandt sit først mesterskab med et forspring på kun 4 point ned til Alonso.
C
 

Dette diorama Replenishment at Sea er ikke en hyldest til O.W. Bunker men en fortjent 1. plads og det hidtidige højdepunkt i Peter Nellemanns evige stræben efter at genskabe den maritime verden i skala 1:700. Skibene er Eisenhower, Sacramento og Long Beach. Peter Kristiansen er også lidt maritimt inspireret og opnår 2. pladsen med dioramaet Briefing med en Vought F4U Corsair, en Moto-tug og diverse figurer fra Tamiya. Peter Nellemann snupper også 3. pladsen i klassen med denne fine opstilling i 1:144. Robotten er fra Bandai og helikopteren er fra Dragon. Titlen er Is it alive?
Andre modeller i konkurrencen