Kvartårskonkurrence 2015

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
A

 


Endnu en topplacering til Carsten Bentzien; denne gang for denne flotte Jagdpanzer IV fra Tamiya.

Per Nielsen snupper 2. pladsen med denne fine Sd.Kfz. Hummel fra Dragon og sikre sig derved også 2. pladsen i den samlede konkurrence. Brian Petersen, som er bedst kendt for sine flotte figurer, har samlet sit første byggesæt i mere end 8 år. Vi belønner han med en podieplads. Modellen er en Tadpole fra Emhar
B

 

 


Flemming Hansen afslutter et lidt sløjt år af med en fortjent 1. plads for Model Factory Hiros udgave at Schumachers Ferrari fra 2005. Bemærk tobaksreklamen – det var andre tider. Jan Bannebjerg er altid god for en podieplads. Denne gang for en lidt slidt Chevy Bel Air ’57 fra AMT. Skala 1:144 er ikke Peter Kristiansens speciale. Denne AN-124 fra Revell er bygget med henblik på deltagelse i den lille flyklasse i det aflyste DM.
C


 Misligholdte biler er in. Lars Rabech topper med denne skrotbunke af en Simca. Lars skaber på fin vis en sørgmodig stemning, som understreges af efterårstræ og forurening. Igen må Peter Nellemann nøjes med en 2. plads, men det er til gengæld nok til at vinde den samlede konkurrence. Både P-51 Mustang og GMC Airfield Fuel Truck er fra Tamiya. Peter Nellemann snupper også 3. pladsen. Samme ide – anden nation. Spitfire Mk. Vb er fra Tamiya og Albion AM463 3-point Refueller er fra Airfix.
Andre modeller i konkurrencen