Sidst opdateret 20. oktober. 2014
           Julemødevejviser

Home

 

'


Julemødet foregår i Nybringes mødelokale 'Kaningården'.
Det ligger på Bringevej 109, Jonstrup, 3500 Værløse

Men hvordan finder man det? Det vil naturligvis være bælgragende mørkt til december, men jeg lover at intet er flyttet eller ændret og vi har vejbelysning! Klik på billedet og få det i en pc venlig forstørrelse.


Vi tager udgangspunkt i Ballerups mest kendte kryds - 'Chokoladekrydset' ved Toms. Her set mod vest - den vej du skal. Hvis man er i bil kan man være kommet fra Lyngby ad Ring 4 (fra højre på billedet), fra motorvejen sydfra (fra venstre på billedet) eller endelig ad Frederiksundsvej (kørselsretningen)


Næste kryds efter 'Chokoladekrydset' er ved Shelltanken. Hold-an vej på venstre side. Skovvejen på højre side. Du skal ligeud.


Næste kryds er ved Stop and Eat på højre side. Du skal stadig ligeud.


Nu kommer vi til sagens kerne. Du skal til højre ad Måløv Parkvej. Stor Toyota og Renault forhandler på modsatte hjørne.


Du er nu på Måløv Parkvej. Du skal kun køre ligeud. Der er sideveje, men du skal ikke dreje endnu.


Nu nærmer det sig. Der står Jonstrup på skiltet. Fortsæt ligeud og følg den bløde kurve mod venstre.


Nu er du vel i selve Jonstrup... Rundkørsel. Lige fremme den gamle Officerskole. Du skal lige over. GPS'en vil sige: Tag 2. afkørsel i rundkørsel. Rundt om hjørnet til højre er der busstop for linie 152, der kommer fra Måløv eller i modsat billedsekvensens retning fra Værløse. Der er ca. 1000 meter herfra til lokalet. Bygningen i højre side af billedet er forsamlingshus.


Et lille trafikbump efter rundkørslen skal du til venstre op ad Bringevej. Hvis du fortsætter ligeud havner du ved den gamle syd indgang til Flyvestation Værløse.


Bakken på Bringevej der skal forceres. Til de interesserede kan det nævnes at den er op mod 5% i stigning.


Du er ca et par hundrede meter længere fremme på Bringevej og skal finde parkering. Der må (helst) ikke parkeres på vejen. Drej tilo venstre her ved Bringetoften.


Her finder du parkeringspladser ved børnehaven 'Krudthuset'. Hvis der ikke er flere, så kør tilbage ad samme vej og tag næste sidevej - Bringebakken og kør ned i området ved rækkehusene. Du kan selvfølgelig ikke parkere i folks carporte, men områder mellem carportene er ikke 'nogens'. Der kan du parkere. Ellers parker i enderne, så du ikke er til ulempe for dem der skal rundt eller ud. Hvis du er parkeret ved Krudthuset, så følg stien til højre (denfor) billedet


Her er stien. Følg denne.


Stien slutter. Drej til højre.


Lige efter finder du beboerlokalet. Tag trappen i venstre side, og indgangen er lige for toppen af denne.

Nemt - ikke!?