Sidst opdateret 27. maj. 2022
           Om IPMS

Home

 

'

IPMS Danmark er en forening for modelbyggere. Især modelbyggere, der bygger plastikmodeller. Men metalfigurer, træskibe o.lign er ingen hindring. Hos IPMS møder du andre med samme hobby, og kan på den måde hygge dig sammen med ligesindede. Udover det sociale aspekt er der naturligvis sidegevinster i form af inspiration, tips og fiduser som man ellers ikke ville opsnappe.

 

Som forening kan vi blandt andet tilbyde dig.......

  • - vores blad IPMS-NYT, hvor du kan læse om din hobby. Vi bringer artikler, notitser, anmeldelser, nyheder mm. Bladet skrives af medlemmerne, og er derfor afhængig af, hvad medlemmerne sender ind af materiale. IPMS-Nyt udkommer 4 gange om året. Vi er stolte af, at vi stadig er det eneste dansksprogede blad om modelbygning.

  • - MEDLEMSMØDER, hvor vi mødes og snakker om modeller, hører om nyheder osv. En god måde at træffe nye mennesker på, og få nye impulser til din hobby. I København holder vi møde den 2. tirsdag/onsdag i hver måned, undtagen juli. Ordinære møder holdes januar-maj og september-november. De aktuelle datoer kan altid læses i kalenderen eller i IPMS-Nyt:

    ZZ Games, Rugvænget 44, 2620 Tåstrup

  • - Mødested i juni, august og december kan oplyses af bestyrelsen. Også i provinsen samles IPMS medlemmer, og bestyrelsen oplyser gerne nærmeste samlingssted.

  • - ARRANGEMENTER OG UDFLUGTER af forskellig slags. Ofte tager vi til "åbent hus" og andre begivenheder og deltager på Hobbymesser. F.eks Rødovre hallen i marts og november.

  • - KONTAKTER både indenlands og udenlands. IPMS-Danmark er del af en international bevægelse, og der er IPMS afdelinger i ca. 30 lande. Dem bladveksler vi med, og ved derigennem "alt" hvad der rører sig inden for modelverdenen. Har du brug for noget i andre lande, står der således altid en IPMS afdeling med hjælpsomme medlemmer til din rådighed. Du kan også få kopier af artikler fra de andres blade mod en beskeden kopiafgift.

  • - MEDLEMSKAB- koster for år 2022 275,- kr. Se her hvordan du betaler.

  • - Vi er for tiden omkring 145 medlemmer, fordelt over hele landet (og nogle stykker i udlandet).

  • Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte et bestyrelsesmedlem. Se kontaktoplysninger her